Kontakt


Vill du hyra Lörje®?

Ta kontakt med styrelsen genom e-post info@lorje.se eller kontakta styrelseordförande Ivar Algvere, 070-751 25 00.


Husvärd

För dig som Lörje® Medlem och har frågor om vistelse på Lörje®, kontakta husvärden.

Aktuell husvärd: Ivar Algvere, 070-751 25 00, ivar.algvere@lorje.se

Under sommarsäsongen kan husvärden ändras ofta.


Faktureringsadress

Lörje Gård AB
Johannes plan 3
111 38 Stockholm

Fakturor kan också e-postas till info@lorje.se.

Bankgiro för inbetalningar

Vill du stödja Lörje® genom att skänka en gåva? Använd bankgironummer 182-9266 och ange OCR-nummer 1008.


Styrelsen

Ivar Algvere

Ivar är civilingenjör inom datateknik och är verksam inom IT men har också innehaft roller som ekonomi- och rekryteringschef.

Ivars engagemang inom lägerverksamhet och sociala evenemang har alltid varit stort. Han var barnkoloniföreståndare redan som 21-åring och var det totalt under tio år varav flera år på Lörje®.

Ivars intressen är bilar, musik och matlagning. Han är styrelseordförande.


Liisa Aus

Liisa är journalist, har haft en lång karriär på Aftonbladet och är idag nyhetschef på Gotlands Media. Hon har också arbetat med att utveckla hotellverksamheter. Det är en kunskap som kommer väl till pass på Lörje®. Idag bor Liisa i Visby.

Liisa var kollobarn och ledare på Lörje® under 17 somrar.

– Att skapa gemenskap mellan olika kulturer och människor är viktigt för mig. Lörje® är ett ställe där det ska finnas hjärta, värme och öppenhet. Jag vill vara med och skapa en lugn oas med en lagom dos av kreativt kaos.


Andres Tamm

Andres har i hela yrkeslivet haft tunga chefsroller på Ericsson och Electrolux och har arbetat som VD för stora tillverkande bolag.

– Jag har alltid älskat Gotland. Jag var kollobarn på gården i många år och också som ledare. Jag önskar att detta återigen skall bli ett ställe där man med kärlek till Lörje® kan umgås och trivas, oavsett estnisk bakgrund eller inte.

Andres intressen är vänner, natur, hundar, hästar (har egna), skidåkning, snickra och mycket annat som berikar livet. Har sommarhus i Lummelunda.


Therese Löfall

Therese är grundare till Vårdlänken Bemanning & Rekrytering och HR Länken AB med kontor i Stockholm och Malmö med ca 100 anställda.

På sin ledighet försöker hon hinna med sina hästar, jakt och huset och trädgården i Stocksund. Kännetecken för henne är glad, driven och envis. Therese ser mycket emot framtiden med Lörje-gänget.

 


Carl Kärsten

Carl bestämde sig för att bli arkitekt som ung på Lörje®, i sekelskifteshusens prång, bland betongbunkrar, stenkrossar och karga landskap.

Det senaste året har Carl arbetat med omdaningen av Stockholm city, närmare bestämt med gestaltning av några byggnader intill Sergels torg och projektering av Fotografiska i London.

Däremellan bygger han en modern lada i Kyllaj, nära Lörje®.

 

 


Linda Fröberg

Arbetar som mötes- och eventkoordinator på Scanias Demo Centre. Hon jobbar oftast i projektform men sitter gärna bakom lastbilsratten då och då. Hon är driven, positiv och handlingskraftig.

Linda tillbringade somrarna på Lörje® som barn och hoppas snart kunna åka dit med Alfred 7 år. Hon ser verkligen framemot att få sätta igång arbetet ute på Lörje® med alla styrelsemedlemmar och har en stark tro på att det kommer hända mycket det närmaste året.

 

 


Revisor
Revisorn är aktieägarnas kontrollorgan som kontrollerar företagets bokföring och sammanställer årsbokslutet.

Lörje Gård AB:s revisor är Tobias Benne från MT Revision AB.