Aktiviteter

Lörje® erbjuder enorma möjligheter för både gemensamma och enskilda aktiviteter. Du kan delta i volleyboll, pingis, mys vid lägerelden, sångkvällar, strandgrillning, bastubad eller andra spännande upptåg för både stora och små. Du, dina barn och barnbarn träffar vänner och har gården och omgivningarna som spelfält.

Det går att låna cykel och använda kanot eller båt för fisketurer. Lörjevik är perfekt för att lära sig vindsurfing för att sedan bära av i hög hastighet ute på fjärden. Vill du köra ännu snabbare kan du välja att köra Jet Ski utanför naturreservatet. Vattnen kring Lörje® är högintressanta för dykare eftersom det finns flera intressanta vrak att dyka på. Möjligheterna är oändliga.

Gotland bjuder dessutom på många intressanta utflykter och undangömda sevärdheter. Cykla dressin på museijärnvägen, besök Lummelundagrottorna, gör konstverksrundor i området, gå på tryffelsafari eller njut av stränder i världsklass på Tofta och Fårö.

På Stora Gåsemora gård på Fårö uppträder välkända artister som Carola, Ulf Lundell och Bo Kaspers orkester under sommarsäsongen. Är du intresserad av bilsport finns Sveriges mest makalösa racingbana, Gotland Ring, bara 20 km från Lörje®.

Givetvis får man inte glömma den underbara världsarv- och hansastaden Visby med sina murar, rosor och caféer.