Kontakt


Husvärd

Kontakta Husvärden om du har frågor före eller under din vistelse på Lörje®.

Husvärdens telefonnummer är f.n.: 070 – 751 25 00


Vill du hyra Lörje® men är inte Lörje® Medlem?

Ta kontakt med styrelsen genom e-post info@lorje.se eller kontakta styrelseordförande Ivar Algvere, 070-751 25 00.


Faktureringsadress

Lörje Gård AB
Johannes plan 3
111 38 Stockholm

Fakturor kan också e-postas till info@lorje.se.


Vill du skänka en gåva?

Vill du stödja Lörje®? Vänligen använd bankgironummer 182-9266 och ange OCR-nummer 1008.

Vi tackar alla som valt att skänka minnesgåvor för personer där Lörje® har betytt mycket för personen. 


Styrelsen

Ivar Algvere

Ivar är civilingenjör inom datateknik och är verksam inom IT men har också innehaft roller som ekonomi- och rekryteringschef.

Ivars engagemang inom lägerverksamhet och sociala evenemang har alltid varit stort. Han var barnkoloniföreståndare redan som 21-åring och var det totalt under tio år varav flera år på Lörje®.

Ivars intressen är bilar, musik och matlagning. Han är styrelseordförande.


Andres Tamm

Andres har i hela yrkeslivet haft tunga chefsroller på Ericsson och Electrolux och har arbetat som VD för stora tillverkande bolag.

– Jag har alltid älskat Gotland. Jag var kollobarn på gården i många år och också som ledare. Jag önskar att detta återigen skall bli ett ställe där man med kärlek till Lörje® kan umgås och trivas, oavsett estnisk bakgrund eller inte.

Andres intressen är vänner, natur, hundar, hästar (har egna), skidåkning, snickra och mycket annat som berikar livet. Har sommarhus i Lummelunda.


Therese Löfall

Therese är grundare till Vårdlänken Bemanning & Rekrytering och HR Länken AB med kontor i Stockholm och Malmö med ca 100 anställda.

På sin ledighet försöker hon hinna med sina hästar, jakt och huset och trädgården i Stocksund. Kännetecken för henne är glad, driven och envis. Therese ser mycket emot framtiden med Lörje-gänget.

 


Linda Fröberg

Arbetar som mötes- och eventkoordinator på Scanias Demo Centre. Hon jobbar oftast i projektform men sitter gärna bakom lastbilsratten då och då. Hon är driven, positiv och handlingskraftig.

 

 

 

 


Love Lagercrantz

Love jobbar som konsult i byggbranschen med fokus på fuktsäkerhet (byggfysik) vid om- och nybyggnadsprojekt.

Innan Love blev konsult doktorerade han på inomhusmiljö och hälsa vid Danmarks Tekniske Universitet utanför Köpenhamn. Love var på Lörje första gången år 2015 och blev överväldigad över potentialen.

På fritiden gillar Love att laga mat, helst på grillen (året runt) och köra motorcykel.

 


Anders Berg

Anders är pensionär sedan ett par år. Under större delen av sitt yrkesliv har Anders jobbat med utveckling av säkerhetssystem för spårbunden trafik.

Till Lörje kom Anders med sin fru Virve som varit kollobarn där. Nu ser han fram emot att bidra till utvecklingen av Lörje och de olika byggprojekt som finns.

 

 

 


Thomas Strid

Thomas är delägare i Naturcentrum AB och utför expertuppdrag inom ekologi, natur- och vattenvård över hela landet. Thomas har tidigare haft chefsuppdrag såsom miljöchef och naturvårdschef med ansvar för förvaltning av lantbruksfastigheter.

Även på fritiden och på Lörje är det den fantastiska naturen som lockar. Hemma i Grödinge har familjen en mindre gård med bland annat en fårbesättning.

 


Revisor
Revisorn är aktieägarnas kontrollorgan som kontrollerar företagets bokföring och sammanställer årsbokslutet.

Lörje Gård AB:s revisor är Tobias Benne från MT Revision AB.